Cégtörténet

cropped-klacska_group-logo-271x61.jpg

A Klacska Ásványolajtermék Szállítási Kft. 1992-ben alakult, osztrák tulajdonú magyar vállalkozás. Alapítója az osztrák Paul Klacska Mineralöltransporte GmbH, amely Ausztria legnagyobb motorikus üzemanyagokat szállító, tartályautós cége. Tulajdonosi hányad 100%.

A budapesti székhellyel megalapított cég 1992 szeptemberében kezdte meg hét tartályautóval és tizenkét fő létszámmal a benzin és gázolaj üzemanyagok szállítását, üzemanyagtöltő állomások kiszolgálását.

Shell autó 012

2007. július 1-től a Klacska átvette a Shell Hungary Zrt a teljes tartályautó flottáját és gépkocsivezetőit. Ettől az évtől kezdődően cégünk a Shell magyarországi benzinkút hálózatának hosszú időre kizárólagos üzemanyag szállítója lett.

448

A Klacska Kft. napjainkra Magyarország második legnagyobb üzemanyag-szállító vállalata lett. Az alkalmazottak száma 150 fő, a járműpark pedig több mint 50 darab tartályautóból áll, amelynek mindegyike megfelel a legújabb európai szabványoknak, partnereink előírásainak és a vevői elvárásoknak is. A legmagasabb technológiai színvonalat képviselő mérőléces tartálykocsik a flotta háromnegyedét teszik ki.