A Klacska Kft. jelenleg három nagy magyarországi olajtársaság részére végzi a motorikus üzemanyagok szállítását. Ezek az OMV Hungária Kft. a SHELL Hungary Zrt. valamint a MOL Nyrt.

A nagy töltőállomás hálózatokon kívül több száz kisebb megrendelőnk részére szállítunk üzemanyagot mint például Magán benzinkutak, Repülőterek, Mezőgazdasági vagy állattenyésztő telepek, Gyárak, Ipari létesítmények vagy akár szállodák. Különleges felszereltségű tartályautóink képesek akár hajók vagy vonatok üzemanyag ellátására is.

Szállítunk speciális termékeket is szlovák és osztrák partnereink részére.

A Klacska Kft. fennállása óta a Magyarországon tevékenykedő összes töltőállomás hálózatot üzemeltető céggel kapcsolatban van, illetve volt. A teljesség igénye nélkül: JET, LUKOIL, ARAL, AGIP, ESSO, TOTAL, TAMOIL, BP, Q8 töltőállomások tartályautós ellátását végezte.

A Klacska Kft. a budapesti központján kívül országosan hét, irodával is ellátott telephellyel rendelkezik, ahonnan a tartályjárművek a lehető legkevesebb üres kilométer-futással tudják a megrendelők igényeit magas szinten kielégíteni.